Jag har fått äran att uppträda på MACK’s sommartillhåll på Ribbersborgs kallbadhus i Malmö sedan 2012 och igår var det dags på nytt. Det är onekligen en av höjdpunkterna på stand up-året eftersom det alltid är bra arrangerat, bra publik och mysigt i största allmänhet. Jag var först upp i den andra akten efter paus och skulle köra ca 10 minuter. Det kan ha blivit något längre men jag hade så kul att jag slängde in lite extra grejer som jag inte haft för avsikt att köra. Publikresponsen var närmast monumental och det var en sån kväll där uppläggen till skämten möttes av skratt. Då är det inte svårt att göra ett bra jobb. Jag behöll några av de nya grejerna jag testade i Kalmar och de satt som en smäck. En fröjd att beträda denna scen även i år.
Utöver mig levererade Oscar Skoglund, Yianni?, Carl Stanley och Ann Westin.

Roligt. Därefter blev det en falafel i bilen på vägen hem.

Nästa gig gör jag redan imorgon, då också i Skåne och på Mejeriet i Lund.