Igår kväll körde jag stand up på Humorterrassen på Mejeriet i Lund. Det är tre år sedan jag senast besökte sommarklubben och det var ett sant nöje att få återvända. Det var nästan 300 personer i publiken och ett nytt rekord för den här säsongen. Fina förutsättningar med andra ord. Jag gick på som nummer tre i den första akten efter Filip Hjelmér och Ellinor Johansson. Jag fick bra hugg direkt och hade det visade sig bli en om möjligt ännu bättre kväll än i Malmö i tisdags. Det är såna här kvällar man förstår varför man kör land och rike runt för det här. Det blev också tydligt vilket skrattätt set jag kör. Det var inte mer än max 10 sekunder mellan varje skratt. Riktigt roligt. Och många av de nya grejerna jag testat är keepers.

Eter mig levererade sedan Evilyn Mok, Tina Bergérus, Angelica Cisalli och Johan Rünow!

För konferencierskapet stod eminente Ludde Samuelsson.