Igår kväll uppträdde jag på Café Grindstugan i Göteborg. Jag har varit där sedan starten sommaren 2014 och i går var det alltså dags igen. Det var en något mulen kväll men uppehåll och gott om publik även om det sedermera skulle visa sig att många nog inte var där för att kolla på stand up utan i första hand för att ta sig några järn.

Jag skulle avsluta den första akten och hade innan fått veta att jag skulle hålla micken väldigt nära munnen. Det var dock väldigt hög medhörning på scen vilket instinktivt gjorde att jag då flyttade micken längre ifrån munnen. Några minuter in i mitt set ser jag hur övriga komiker på plats signalerar att jag skall flytta micken eftersom det tydligen inte hörs ordentligt. Blev så klart något ofokuserad som en följd, något som satt i under resterande delen av giget. Jag upplevde det som att jag inte riktigt var där även om giget i övrigt gick fint och med bra respons ifrån publiken. Jag kommer dock välja att bortse ifrån gårdagens gig och fortsätta leva på de två gig jag hade för två veckor sedan.

Andra som uppträdde denna kväll var Martin Hedlund, Sebastian Rov, Anders Häggström, Filip Hjelmér och Yvonne Skattberg.