Efter ett uppehåll på 8 månader och under vilken en ny fas i mitt liv gjorts gällande stod jag i tisdags kväll återigen på scenen. Detta på den “egna” klubben, SNACK, i Hässleholm. Robin Paulsson var headliner vilket bidrog till fullt hus och cirka 170 skrattsugna gäster i publiken. Ofelbara förutsättningar med andra ord. Jag gick upp som nummer två och körde ca 10 min helt färskt material om livet som nybliven pappa. Någon enstaka gammal grej följde med för att säkra upp. Efter ett så långt uppehåll är självförtroendet inte riktigt där och jag var lite osäker på om det nya materialet skulle funka. En farhåga som dock inte besannades. Det funkade kanon. Jag upplevde dock mig som något ringrostig men de tankarna satt antagligen enbart i mitt eget huvud, många kom fram med beröm efteråt. Kul!

Övriga på scen denna afton var Marcus Bengtsson, Hampus Algotsson och Joakim Niqander.

Jag gör ett inhopp till på scenen i vår, även då på Restaurang Farozon i Hässleholm. Denna gång dock inte i SNACK’s regi utan som support till Jörgen Sjöberg i hans föreställning “Guiden” den 26 april.