Den 26 april körde jag 2017 års andra stand up-gig. Även detta på Restaurang Farozon i Hässleholm även om det denna gång inte var i SNACK’s regi. Jörgen Sjöberg som tidigare jobbat som reseledare under några år har satt upp en föreställning om just det och undrade om jag ville agera supportkomiker till honom denna afton. Jag skulle köra ca 15-20 min stand up och tänkte blanda det nya materialet med lite gamla säkra kort. Det har ju trots allt inte blivit så mycket stand up på sistone vilket bidrar till en viss osäkerhet. Jag fick bra hugg direkt och det gamla inkörda materialet fungerade alldeles utmärkt. Sedan hände det dock något. När jag kom till mina nya grejer tappade jag publiken lite och det fungerade inte alls så bra som förra gången. Kanske har inte timingen satt sig riktigt eller så var det just min osäkerhet kring det nya materialet som avspeglade sig på framträdandet. Jag testade dock ett sprillans nytt skämt som verkligen var en keeper. Plus och minus dock. Jörgen levererade sedan högklassig stand up och gav publiken valuta för pengarna.