Jag gör endast ett fåtal gig i sommar och det första gjorde jag på The Tivoli i Helsingborg i onsdags. Förra året hade stand upen på The Tivoli ett uppehåll eftersom byggnaden med tillhörande verksamhet skulle flyttas. Ca 100 meter handlade det om och nu är allt färdigt. Smärre förändringar invändigt men i övrigt var det mesta sig likt. Ja, förutom att scenen flyttat ut under bar himmel, något som inte visade sig vara så gynnsamt just denna kväll eftersom det blåste ordentligt. Trots det hade ett 40-tal tappra samlats i publiken framför scenen. Jag hade bestämt mig för att vaska mitt gamla material och ville först få det filmat. Sagt och gjort. Det blev 15 minuter stand up med mina gamla grejer. Det funkade fint mestadelen av tiden även om blåsten och kringliggande ljud ifrån färjetrafik och uttryckningsfordon häcklade en aning. Annars ett kul gig.

Övriga på scen denna afton var Jonas Strandberg, Ellinor Johansson och Jörgen Sjöberg.

Länk till mitt gig: https://www.youtube.com/watch?v=mQ8kZwLETRQ